Varaa aika

Varaa aika

Mikäli Sinulla on lääkärisi lähete tutkimukseen, varaa aika sähköisesti tai soittamalla:

Ajan peruminen

Meille pääset nopeasti tutkimukseen!

ASIAKASTIEDOTE 9.10.2019

Suomen Neurolaboratoriolle uudet tilat

Suomen Neurolaboratorio Oy muuttaa joulukuussa 2019 uusiin tiloihin. Uudet toimitilat sijaitsevat Turun kauppatorin pohjoispuolella ortodoksisen kirkon takana. Käyntiosoitteemme Kauppiaskatu 8 ei muutu, mutta Aleksandran kauppakäytävän alueella sijaintimme muuttuu. Uusi postiosoitteemme on Yliopistonkatu 19 A, 20100 Turku.

Muutto vastaa Suomen Neurolaboratorion asiakkaiden lisääntyneeseen palvelutarpeeseen. Samalla modernit tilat tarjoavat asiakkaille helppoa ja vaivatonta asiointia ja nostavat asiakaskokemuksen ja asiakkaiden viihtyvyyden uudelle tasolle. Samat sertifioidut erikoislääkäripalvelumme muodostavat toiminnan rungon jatkossakin, samalla uudet tilat mahdollistavat toiminnan tehostamisen ja uusien palvelujen tarjoamisen asiakkaillemme.

Tiedotamme kaikkia asiakkaitamme lähempänä muuttoajankohtaa. Sivuiltamme www.neurolaboratorio.fi löydätte myös tietoa ajankohtaista otsakkeen alta.

Lisätietoja toimistolta, puhelin 02-4140 800 tai info@neurolaboratorio.fi

 

Osaamista ja palvelua nopeasti ja vaivattomasti

Suomen Neurolaboratorio Oy on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu kliinisen neurofysiologian yksityislaboratorio. Olemme sertifioitu ISO 9001:2015 standardin mukaisesti. Tarjoamme alan korkeatasoisia diagnostisia palveluita niin kuluttajille, yksityisille kuin julkisillekin toimijoille tuottaen lisäarvoa potilaan/asiakkaan hoitoketjuun.