Varaa aika

Varaa aika

Mikäli Sinulla on lääkärisi lähete tutkimukseen, varaa aika sähköisesti tai soittamalla:

Ajan peruminen

Meille pääset nopeasti tutkimukseen!

Ajankohtaista

Uusi kehityspäällikkö

TtM Sanna Leivo aloitti työskentelyn Suomen Neurolaboratorion kehityspäällikkönä 1.9.2021. Ajankohtaisina kehityskohteina ovat tällä hetkellä muun muassa uni- ja vireystilatutkimuksiin liittyvien prossessien kehittäminen.


Antti Puhakasta johtava lääkäri

Hannu Mikola luopui yli kaksikymmentä vuotta kestäneen erinomaisen työn jälkeen johtavan lääkärin tehtävästä. Uutena johtavana lääkärinä on 1.9.2021 aloittanut kliinisen neurofysilogian erikoislääkäri Antti Puhakka. Hannu jatkaa edelleen joukossamme vastaanottavana erikoislääkärinä.


Sähköinen ajanvaraus

Olemme ensimmäisenä yksityisenä laboratoriona ottaneet käyttöön sähköisen ajanvarauksen, jonka kautta voi varata ajan ENMG- ja Yöpolygrafia -tutkimuksiin. Ajan voit varata, mikäli sinulla on lääkärisi lähete.  Huomioi, että ENMG-tutkimus kannattaa tehdä aikaisintaan kolmen viikon kuluttua oireiden alkamisesta.   Varattavissa olevat tutkimusajat näkyvät kalenterissa. Mikäli ne eivät sinulle sovi niin lisää aikoja voit tiedustella puhelimitse numerosta 02-4140…
Lue lisää


Suomen Neurolaboratorion toiminta koronavirusepidemian aikana

Hyvä asiakkaamme, Olemme koronavirusepidemian aikana avoinna normaalisti. Mikäli kuulut riskiryhmään, sinulla on hengitystieinfektio tai olet ollut matkalla lähiaikoina, olethan yhteydessä meihin ennen vastaanotolle tuloasi joko puhelimitse (02 4140800) tai sähköpostilla (info@neurolaboratorio.fi). Tarvittaessa siirrämme kiireettömät tutkimukset tuonnemmaksi.


Olemme muuttaneet

Suomen Neurolaboratorio on muuttanut uusiin tiloihin 13.1.2020. Käyntiosoitteemme on Kauppiaskatu 8, Turku. Käyntiopasteet kauppakäytävällä.


ASIAKASTIEDOTE 9.10.2019

Suomen Neurolaboratoriolle uudet tilat Suomen Neurolaboratorio Oy muuttaa joulukuussa 2019 uusiin tiloihin. Uudet toimitilat sijaitsevat Turun kauppatorin pohjoispuolella ortodoksisen kirkon takana. Käyntiosoitteemme Kauppiaskatu 8 ei muutu, mutta Aleksandran kauppakäytävän alueella sijaintimme muuttuu. Uusi postiosoitteemme on Yliopistonkatu 19 A, 20100 Turku. Muutto vastaa Suomen Neurolaboratorion asiakkaiden lisääntyneeseen palvelutarpeeseen. Samalla modernit tilat tarjoavat asiakkaille helppoa ja vaivatonta…
Lue lisää