Varaa aika

Varaa aika

Mikäli Sinulla on lääkärisi lähete tutkimukseen, varaa aika sähköisesti tai soittamalla:

Meille pääset nopeasti tutkimukseen!

Ajankohtaista

Suomen Neurolaboratorion toiminta koronavirusepidemian aikana

Hyvä asiakkaamme, Olemme koronavirusepidemian aikana avoinna normaalisti. Mikäli kuulut riskiryhmään, sinulla on hengitystieinfektio tai olet ollut matkalla lähiaikoina, olethan yhteydessä meihin ennen vastaanotolle tuloasi joko puhelimitse (02 4140800) tai sähköpostilla (info@neurolaboratorio.fi). Tarvittaessa siirrämme kiireettömät tutkimukset tuonnemmaksi.


Olemme muuttaneet

Suomen Neurolaboratorio on muuttanut uusiin tiloihin 13.1.2020. Käyntiosoitteemme on Kauppiaskatu 8, Turku. Käyntiopasteet kauppakäytävällä.


ASIAKASTIEDOTE 9.10.2019

Suomen Neurolaboratoriolle uudet tilat Suomen Neurolaboratorio Oy muuttaa joulukuussa 2019 uusiin tiloihin. Uudet toimitilat sijaitsevat Turun kauppatorin pohjoispuolella ortodoksisen kirkon takana. Käyntiosoitteemme Kauppiaskatu 8 ei muutu, mutta Aleksandran kauppakäytävän alueella sijaintimme muuttuu. Uusi postiosoitteemme on Yliopistonkatu 19 A, 20100 Turku. Muutto vastaa Suomen Neurolaboratorion asiakkaiden lisääntyneeseen palvelutarpeeseen. Samalla modernit tilat tarjoavat asiakkaille helppoa ja vaivatonta…
Lue lisää